Hasan abi ve ben

Aynı apartmanda oturan ve samimi olduğum arkadaşım Selma vardı. İkimiz de alışverişi sevdiğimiz için iyi anlaşırdık. İkimiz de otuz iki yaşında ve evliydik. Onun iki, benim ise bir çocuğum var. Eşlerimizin de maddi durumu yerinde idi. Selma ile çok şeyimizi paylaşıyordum. Buna cinsel durumumuz da dahildi. Anladığıma göre Selma nın kocası onun kadar sekse düşkün değildi. Selma hem fizik hem de yüz güzelliği olarak fena değildi. Biraz açık saçık giyinir, deyim yerinde ise erkeklerin içini gıdıklardı.
Kalçaları ve bacakları da mükemmeldi. Selma eskiden beri kumaş, perde, tül gibi manifatura işleriyle uğraşır konu komşuların etek, elbise gibi ihtiyaçlarını karşılardı. Her salı ve perşembe günleri çarşıdaki kumaş satan mağazaya gider uzun uzun alışveriş yapar ben de ona arkadaşlık ederdim. Bir perşembe günü yine aynı dükkana gittik. Selma istediklerini tek tek söylüyordu. Satıcı Hasan Abi de onu yazıyor fakat bir gözüyle de Selma nın bacaklarına bakıyordu.Selma ise dedim ya biraz rahattır, adamın önüne yatar gibi duruyor kalçalarını tabak gibi arkaya dikiyordu...
Selma “ Hasan abi bunların kısa olanlarından da gerekiyor.” Deyince Hasan: ”Selma hanım onlar için alt depoya bakmak gerek.” Dedi. Selma “Tamam oraya bir bakıver o zaman ne olur?” dedi. Hasan :Selma hanım bunların bir çeşidi daha var. Belki onları da beğenebilirsin. Sen de gel kendin seç.” Dedi. Selma:” tamam Hasan abi.” Dedi. Hasan abi iri kıyım bir adamdı. Selma ya göre neredeyse iki katı büyüklüğündeydi. Tabi bana göre de aynıydı. Alacaklarımızı poşetleyip o mallara bakacaktı Selma. Bana: Sevil sen beni biraz bekler misin yoksa iner misin aşağıya? “ dedi . Ben “Fark etmez” dedim. Hasan abi önde Selma arkada inmeye başladık depoya. Ortam değişik mallarla kaplıydı. Karma karışıktı her yer. Hasan abi bana deponun kapısına gelince bana kenardaki kolu kırık koltuğu işaret ederek ”Sevil hanım burası çok karışık istersen sen şu koltuğa otur dinlen Selma hanımla bakıp gelelim.” Dedi.Ben de “Olur Hasan abi” dedim.

Ben koltuğa oturdum.Onlar içeriye girdiler.İçerden malları seçiyorlardı. Bir ara sesleri kesildi.Merak edip kapının aralığından içeriye bir göz attım. Hasan abi geniş vücuduyla Selma nın arkasına geçmiş eliyle çaktırmadan sıkışıklık bahanesiyle Selma yı sarmış onu okşamaya çalışıyor. Selma ise bu durumdan memnun ki hiç sesini çıkarmıyordu. Selma üst rafa uzanmak isteyince boyu yetmedi.Hasan abi onu kaldırıyormuş gibi kalçalarından kavrayıp sikini tam Selma nın kalçasına dayamıştı.”İşte aldım Hasan abi, sağol.”dedi Selma. Beni görmemişlerdi. Hemen ben çıktım, arkamdan da onlar çıktı.Yanıma geldiklerinde Hasan abinin siki kalkık bir vaziyetteydi. Selmayı sikecek gibi bakıyordu. Sanki kuşu elinden kaçırmış avcı gibiydi. Selma ile dükkandan çıktık.Yolda giderken “Ne oldu Selma bulabildin mi aradıklarını?” Dedim.Selma da “Deponun ışıkları arızalı olduğu için çeşitleri tam seçemedim.Yarın bir daha gideceğiz, benimle gelirsin değil mi?”tabii, dedim. Belli ki Selma ilgiden memnundu. Yarın olduğunda Selma kapıda göründü.Ama ne biçim elbise giymiş öyle. Kolları açık, etek desen allı pullu havalıydı. Bilerek böyle giyindiğini ben anladım ama ona belli tmedim. Dükkana vardık. Dükkanda Hasan abinin yanında iki üç kişi daha çalışıyordu fakat bizimle hep Hasan abi ilgilenirdi nedense. Hasan abi bizi görünce gözleri parladı hele Selma ya bir bakışı vardı ki yiyecek gibiydi.”Hah geldiniz mi, buyurun deponun ışığını tamir ettirdim, inebiliriz.” Selma ya “ben sizi yine aynı yerde beklerim siz rahat rahat seçin.” dedim.Onlar içeri girerlerken Hasan abi kapıyı zar zor iterek kapatmaya çalıştı o kapattığını zannet fakat kapı onlar girince tekrar açıldı.Ben yavaşça kapıya yöneldim.Yine yüksek rafın önünde idiler.Selma rafa erişmeye çalışıyor Hasan abi arkasından onu kavramış yardım eder bahanesiyle onu domaltmıştı.Selma tine götünü bilerek itiyor siki tam yerine yerleştirmeye çalışıyordu sanki.Selma Hasan abinin sanki kucağına gibiydi.Selma nın hiç şikayet etmediğini görünce cesaretlenip elinin biriyle Selma’nın bacaklarını ellemeye başladı.Selma yine bir şey olmamış gibi raftan bir şey almak istiyormuş gibi yavaş hareketlerde bulunuyordu.Hasan abi elini Selma nın bacaklarında gezdiriyor bir yandan da Selma nın boynunu öpüyordu.Selma belki de utancından arkası dönük bir vaziyetteydi.Hasan abi eliyle Selma nın kalçalarını geziyor em anın tepkisini ölçüyordu.

Sonra aşağıya eğilip eliyle Selma nın bacaklarını iki eliyle okşayıp eteğini yukarı kaldırdı.Selma nın kolları yine yukarı doğru kalkıktı.Hasan rakibini köşeye sıkıştıran avcı gibi iri avuçlarıyla Selma nın kalçalarından memelerini avuçlamaya başladı.Selma ses çıkarmamak için dişini kısıyordu.Benden utanıyordu.Onları öyle görürken Selma nın yerinde olmayı o kadar isterdim ki.Elimle ben de amımı okşamaya başladım. Hasan abi eğilip yukarı kaldırdığı eteğin altındaki kutuyu yalamaya başladı.Selma hiç dönmüyordu yüzünü.Hasan abi dayanamadı her halde hemen sikini çıkardı.Uf o neydi öyle.Kazma sapı gibiydi.Duvara yaslanan Selma sikilmeyi bekliyor ama nasıl bir sik yiyeceğini hiç bilmiyordu az sonra eğer görse belki de istemezdi.Fakat kim istemez ki o muhteşem siki yemeyi.Hasan Selma nın kalçasını geriye doğru çıkartıp sikini eliyle ıslattı.Selma ise biraz sonra yiyeceği siki sürpriz bir şekilde bekliyordu. Hasan abi sikini Selma nın amına bir sürtüp yokladı.Selma çıldıracaktı ses de çıkaramıyordu.Hasan önce sikinin başını sonra da hepsini sokunca Selma bir ah çekti ki ah mı yoksa oh mu belli olmadı.Ağzına elbiseni soktu bağırmamak için.Hasan ağabeynin sikinin ancak üçte ikisi girmişti Selma nın amına.Selma Hasan ın her sokuşunda kedini içeri çekiyordu acıdığı için.Hasan abi hemen sikini Selma nın amından çıkarıp bir ohhh çekerek yan tarafa fışkırttı spermlerini.

Selma da hiçbir şey olmamış gibi eteğini indirip saçını başını düzeltiyordu.Sikişleri benim yüzümden çok kısa sürmüştü.İkisi de sikişin tam tadın varamamışlardı.Hiç bir şey olmamış gibi içerden çıktılar.Ben anlamamazlıktan gelip saf numarası yaptım. O akşam aklım hep onların sikişmelerinde idi.Gece kocamla sevişmem lazımdı.Hemen sikine yapıştım kocamın sanki Hasan ağabeynin siki sandım.Fakat kocamınki elimde kayboldu.Kocam yorgun olduğu için yine kısa sürdü. Selma artık bensiz de gitmeye başlamıştı basmacıya. ana “Senin gelmene gerek yok ben kendim hemen giderim” diyordu.O dükkana kendisi gidiyordu.Onları kıskanıyor neden ben de yemeyeyim ki diye düşünüyor ama utanıyordum da.Ne olacaktı nasıls kimse görmeyecek kimse bilmeyecekti. Bir gün cesaretimi toplayıp basmacının yolunu tuttum gizlice.Selma ya da söylemedim.Hem korkuyor hem de başkası tarafından sikilmeyi merak ediyordum.Titriyordum.Tam kapıya gelince birden geri döndüm.İki adım gidip tekrar geri geldim.Çalışanlardan biri beni görmüş olacak ki .Sevil hanım hoş geldiniz, dedi.Artık geri dönemezdim.”Şey ,”dedim.Hemen Hasan abi geldi.”Buyurun Sevil hanım hani Selma hanım yok mu? “ dedi.Ben de “Selma nın işleri var biraz ben yalnız geldim.” Dedim.Hasan abi biraz üzgün gözüktü.Demekk ki beni hiç düşünmemişti.Hemen tezgahtan bir şeylere bakmaya başladım.Hasan abi benim istediklerimi tek tek indiriyor yüzüme bile bakmıyordu.Artık hareket zamanı gelmişti.Sesim titrek bir şekilde “Şey Hasan abi hani geçen ay depodan Selma ya gösterdiğin kumaşlar vardı ya onları ben de görsem olur mu?” dedim.Hasan abi isteksiz “Olur tabii.” Dedi.O önde ben arkada aşağıdaki depoya yöneldik.Tabii o, Selma yı sikerken benim onları izlediğimi bilmiyordu.

O gün Hasan ağabeynin dikkatini çekmek için kısa ve dalgalanarak açılan bir etek giymiştim, rahat sikişebilelim diye. Sikilmeyi öyle bir arzuluyordum ki anlatamam.Fakat Hasan abi farkına varamamıştı.”Hasan abi şu yukarıdakilere bir bakabilirsem” deyince Hasan abi arkama geçerek tamam ben sizi tutarım siz onları öne çekin Sevil hanım dedi.Askılı elbisemle uzanınca koltuk altım da görünmüştü.Hasan abi tam arkama geçti.Hasa abi beni biraz kaldırırsan şunlara bakabilirim.” Deyince Hasan abi benim kalçalarımdan kavradı.Elleri kocamandı.Kalçalarımda gezerken sanki rüyada gibiydim.Sonra hiç beklemezken beni koltuk altlarımdan tutup kendisi sandalyeye oturup kucağına aldı.Demek ki sonraları Selma yı böyle sikiyordu.Nefes alırken sanki hayvan gibiydi.Artık cesarete gelmiştim.Yüzümü dönerek ben de ona karşılık vermeye başladım.”Hasan abi ben güzel miyim sence? Deyince “Ben hep Selma yı sikiyordum seni hiç gözüm görmemişti.Seni sikince tadını alırım.Demek sen de sikilmek istiyorsun?” Hasan abi üzerindekileri bir bir çıkarmaya başladı.”Sen Selma yı sikerken bizi mii gözetledin yoksa” Ben de “Evet senin sikini görünce dayanamayıp buraya geldim ondan habersiz.O yarağı ben de yemeliyim Hasan abi.”deyince hemen sikini çıkarıp “Önce şunu bir yala bakalım Selma gibi yalayabiliyor musun?Ondan sonra da senin amının suyunu ben alırım.” Hasan ağabeynin siki ağzıma sığmıyordu ki. Ancak yarısı sığıyordu.Geri kalanını elimle tükürükleyip otuz bir çektiriyordum.Beni oturtup diliyle amımın içine giriyor beni havaya uçuruyordu.Sonra memelerimi yaladı.Bacaklarımı açıp sikini ısladı.”Bak bağırmak yok bunun hepsini sokacağım sana, hiç itiraz yok.” Ben de”Hasan abi seninki kocamınkinden çok büyük alıştıra alıştıra sok tamam mı?” dedim.”Veya bırak bana sikini ben sokayım amıma.” Tamam dedi. Elime aldım yavaş yavaş içeri sokmaya başladım.Sanki içime kalın bir odun giriyordu.Önce yarısını sonra hepsini soktum ama gel bana sor.İçimde kızak gibi kayıyordu.Bana “Selma nın amı bunun hepsini hiç alamamıştı.Bravo sana Sevil.Biraz sonra bunu götüne de alabilirsen ne mutlu bize.” Ne Hasan abi bunu oraya sığdırmak kolay mı?” “en sana yardım ederim Sevil.” Dedi. Amımdan çıkarıp beni önünde domalttı.Eliyle sikini tükürükledi,sonra deliğime ort parmağını sokup içinde gezdirmeye çalıştı.Korkuyla karışık zevk alıyordum.Sonra eliyle sikini deliğin kapısına kadar getirip başıyla aralamaya başladı.Hazırdım.Önce kafasını sonra hepsiniisoktu.Bir ohhh çıktı ki.Müthiş bir zevkti.Hasan abi “Kız götün amından da güzelmiş. Senin.Sen Selma dan habersiz hep gel tamam mı?” diyor sürekli gidip geliyordu. Birden sikini çıkarıp bir daha boşaldı. Müthiş zevk almıştım .Artık sürekli depodan alışveriş yapmaya başlamıştım

5 yorum:

Blog Tutkusu dedi ki...


sex hikayeleri

porno resimleri

amcik resimleri

türbanlı resimleri

türbanlı sex hikayeleri

tecavüz hikayeleri

taciz hikayeleri

porno hikayeleri

Genel Güncel Blog dedi ki...

türk porno

Unknown dedi ki...

Sitemiz siz değerli kullanıcılarımız için hazırlanmış olup çeşitli video gruplarına hitap etmektedir.Öncelikle türk porno kategorisinde siz değerli üyelerimiz için çok çeşitli video öğelerini bulabilirsiniz.ikinci kategorimize gelecek olursakda oda porno sektörnün akıl almaz keyifli sex oyunlarını sunacak türk porno izle'dir. 3. kategorimiz ise türk videolarının birbirinden keyifli hale geldiği şahin k ve birbirinden çeşitli amatör türk porno videolarının yer aldığı sitemizin türkçe porno kategorisidir.Son olaraktan birbirinden keyifli resimlerin ve birbirinden eğlenceli sizi azdırıp keyiflendirecek hikayelerin bulunduğu çok çeşitli bir platform türk amatör porno kategorisidir keyifli vakitler geçirmeniz dileğiyle hoşçakalın dostça kalın sayın misafirlerimiz.

Unknown dedi ki...

adult izle
sex hikayeleri
sex hikaye
erotik hikaye
erotik hikayeler
porno hikaye
porno hikayeler
seks hikaye
seks hikayeleri
ensest hikaye
ensest hikayeler
ensest hikayeleri
sex hikayeleri
porno izle
sex hikayeleri

Kenan dedi ki...

Selam bayanlar kenan ben çağrı atmanız yeterli 0532 174 71 87